Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 88 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: új
belül: épülő
Épült 2019
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Terasz 22 m²
Kilátás utcára, udvarra,
Belvárosi társasházban, forgalmas utcára nyíló üzlethelyiség eladó!

Átadás emelt szerkezetkész állapotban (vakolt falak, mennyezeti hűtés padló fűtés csövezés, központi hőszivattyú, napelemes rendszer (alacsony rezsi), bejárati ajtó, külső nyílászárók, valamint az elektromos rendszer csövezése).

Átadás: 2020. Szeptember

A hangulatos belvárosi utcában található ATTILA13 lakóház kialakítását a kényelem és a funkcionalitás jellemzi. A penthouse-tól a garzonig kínálunk értékőrző lakásokat, amelyekben az első pillanattól otthon érezheti magát. Életvitelszerű használatra, vagy befektetési célra, kiadásra egyaránt ideális konstrukciók. Minigarzonok 15 és 50 nm, lakások 32 és 108 nm között elérhetők. A környezettudatosság és a design jegyében tervezett épület olyan minőségi otthonokat, magas színvonalú felszereltséget kínál, ahol az első pillanattól otthon érezheti magát. A legmodernebb hőszivattyús technológia energiatakarékos és környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé. Az utcaszinten található két üzlethelyiség praktikus funkciókat kínálhat – nem csak a lakók számára -, míg a pincegarázs a szokásos belvárosi parkolási gondoktól mentesít.

A lakókomplexum a városrész kedvelt, polgári hangulatú övezetében épül. A régen várt Attila utcai projekt tökéletes lokációját mi sem jelzi jobban, mint hogy rövid sétányi távolságra szinte minden megtalálható: Buszpályaudvar, az Árkád Üzletközpont, az Egyetemi Negyed, vagy a Sing Sing Music Hall.
A közeli piac és a gyógyszertárak a mindennapi életet könnyítik meg, míg a Dóm tér és a közeli múzeumok a kultúrát kínálják. A kikapcsolódásra a szomszédos edzőterem, az Anna Fürdő és a számtalan kávézó, cukrászda nyújt nagyszerű lehetőséget.

A Szeged belvárosában épülő Attila13 társasház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyi távolságban található minden fontos helyszín, legyen szó ügyintézésről, vásárlásról, kikapcsolódásról, szórakozásról, vagy éppen művelődésről. Tökéletes lokációját mi sem jelzi jobban, mint hogy rövid sétányira található a Buszpályaudvar, az Árkád Üzletközpont, az Egyetemi Negyed, vagy a Sing Sing Music Hall. A közeli piac és a gyógyszertárak a mindennapi életet könnyítik meg, míg a Dóm tér a kultúrát kínálja.

A fiatalos életvitel és hatékonyság jegyében kialakított lakások további albetétekre osztva otthonos garzonként ideális konstrukciók kiadásra, így minden otthonunk kiváló befektetés.

Az ATTILA13 társasház olyan megoldásokat kínál, amelyek összhangban vannak az Ön igényeivel, megfelelnek az Ön szolgáltatásainak, de akár hosszú távú befektetési terveihez is igazodnak. Ön választhatja ki a legmegfelelőbb kialakítást annak érdekében, hogy kényelme 100%-os legyen.

A mindig nyüzsgő Attila utcára nyíló földszinti üzlethelyiség tervezésekor a funkcionalitás és a sokoldalú felhasználhatóság állt a fókuszban. A belvárosi üzletvitelre megálmodott és optimalizált helyiségek minőségi alapanyagokból készült, átgondolt belső tereket kínálnak a tulajdonosnak. A hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és energiahatékonyságú helyiség kialakítása kiválóan alkalmassá teszi befektetésre és kiadásra is.

A 20 m2-es terasszal ellátott tágas üzlethelyiség kiválóan alkalmas kávézó, kisebb vendéglátóipari vagy szolgáltató üzemegységként.

Hívjon Bizalommal!

Ár

Irányár 51 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Belvárosi Ingatlaniroda
Név Hegedűs Beáta
Telefon +36 70 365 Mutasd
Email bea.hegedus14@ Mutasd